Tovi on siitä vierähtäny kun oon viimeks ehtiny mitään tänne lisäilemään. Syy löytyy siitä että pääsiäisen aikoihin mies sai tietää että pääsee töihin vanhalle asuinpaikkakunnalle joten muutohan siinä sitte oli edessä. Parin kuukauden aikana piti hommata uus asunto, hoitaa neuvolat yms asiat kuntoon, pakata tavarat... tekemistä riitti vaikka kuinka paljon. Joten nyt ei oo sitte viime aikoina tullu muuta tehtyä ku laitettua uutta kotia kuntoon.

Uuden asunnon takapiha oli muutovaiheessa täysi kaaos. Villiintynyttä pusikkoa, multakasoja, piikkipensaita. Löyty sieltä jopa vanhaa rauta-aitaa, vanhoja sanomalehtiä, puhelinjohdon pätkiä, kalsarit.. Kasoittain sai viedä tavaraa roskikseen. Mutta monen työntäyteisen päivän jälkeen pihaakin saatu siihen kuntoon että sinne voi jopa mennä juomaan aamukahvinkin.  Vielä pitää oottaa että nurmikko alkaa kasvamaan, tehdä viimestelyt ja laittaa tavarat omille paikoilleen. Mutt siihen voikin sitte taas vierähtää jokunen tovi :)

Koiratkin sai oman aitauksensa takapihan nurkkaan.

 

Pääsipä poikien askartelemat kivihahmotkin asustelemaan takapihalle.

Pari viikoa sitten postiluukkuun kolahti kirja: Risu, paju, betoni & rautalanka - kerää, kierrätä ja luo uutta (Susanna Uusitalo & Ritva Tuomi), jonka inspiroimana väsäsin tuolille ylijääneestä verkkoaidasta ja sammaltyynyn. Oli sen verran mukavaa puuhaa että ehkäpä pihalle ilmestyy jossain vaiheessa enemmänkin luonnonmateriaaliaskarteluja.